RETUR
Vi giver 14 dages fuld returret, gældende fra den dag pakken er leveret hos modtager.

Varerne skal returneres ubrugte, i samme stand som ved modtagelse og i original emballage. Eventuelle plomberinger må ikke være brudt ved returnering.

Vi tilbagebetaler det fulde beløb, minus eventuel forsendelse, til det kreditkort varen er købt på. Beløbet returneres straks vi har modtaget varerne retur og godkendt varens stand.

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den.

Returnering af varer står for egen regning. Vi anbefaler at returpakken sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt returpakken er blevet sendt retur til os. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker som skal hentes på posthuset.

Returadresse:
Karin Winther
Lindegaardsvej 2
2920 Charlottenlund

FEJL
Skulle du mod forventning finde fejl på en vare eller ved en fejl have modtaget en anden vare end den bestilte sørger Karin Winther naturligvis for udgifterne i forbindelse med returforsendelse og levering af en ny vare. Varen skal returneres til Karin Winther senest 14 dage efter levering.

REKLAMATION
Du har 24 måneders reklamationsret på dit køb, hvilket betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete reklamation.